Wednesday 21 September 2011

Safety not guaranteed.


Τον Οκτώβριο του 2005, στην δανέζικη εφημερίδα (η οποία είναι αγγλόφωνη) εμφανίστηκε μια μυστηριώδης αγγελία.  Σύμφωνα με αυτήν, ένας νεαρός με καρφάκια και χαίτη, και πολύ σοβαρή έκφραση, αναζητούσε συνταξιδιώτη για ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο. Έδινε αμοιβή (στην επιστροφή) και προειδοποιούσε ότι ο συνταξιδιώτης θα έπρεπε να φέρει δικά του όπλα. Επίσης ξεκαθάριζε ότι δεν μπορούσε να εγγυηθεί για την προσωπική ασφάλεια του συνταξιδιώτη. 



 
Τώρα βρισκόμαστε σχεδόν στο τέλος του 2011, και ακόμα δεν υπάρχει κανένα νέο σχετικά με το ταξίδι. Το μυστήριο δεν έχει λυθεί και ειδικοί λένε ότι δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ, γιατί αν όλα πήγαν καλά,είμαστε σε ένα παράλληλο σύμπαν, το οποίο έχει αλλαχθεί από τον νεαρό με την χαίτη. Η ταυτότητα του νεαρού με το πέτρινο πρόσωπο δεν αναγνωρίστηκε ποτέ και όλα τα ίχνη του έχουν χαθεί. Σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Όλα? Όχι, όλα. Κάποιοι επίδοξοι ερευνητές, κατάφεραν να συλλέξουν φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό από τα αρχείο ειδησεογραφικών εκπομπών. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα μοντάζ με όλες τις εμφανίσεις του νεαρού Χρονοταξιδιώτη.