Thursday 13 September 2012

Κίνδυνος ελλοχεύει στην αγορά μεταχειρισμένων κινητών!

Τώρα που ανακοινώθηκε το Iphone 5, πολύς κόσμος θα σπεύσει να εκμεταλλευτεί την μείωση τιμών των προηγούμενων μοντέλων, αγοράζοντας τα μεταχειρισμένα Iphone 4s που θα πουλούν οι αρχικοί κάτοχοι και μικροτσούτσουνοι Έλληνες (με σκοπό να χρηματοδοτήσουν την αγορά του Iphone 5).

Εγκάρδιος φίλος, αγοράζει συχνά μεταχειρισμένα Iphone και Ipad. Mάλιστα, ένα μεταχειρισμένο Ipad 2 που αγοράσε, τελικά ήταν Ipad 3. Εδώ του έκατσε καλά, αλλά όταν διαβάσετε την ανάρτηση στο σύνολο της, θα αρχίσετε να έχετε και εσείς αμφιβολίες.

Και το λέω αυτό, γιατί πρόσφατα ανακάλυψα ένα ανησυχητικό trend που άρχισε να εμφανίζεται στην Ελληνική κοινότητα των χρηστών κινητών τηλεφώνων. 

Συγκεκριμένη ομάδα χρηστών, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη που απολαμβάνουν από το smartphone τους, τα βυθίζουν στον πρωκτό τους και κάνουν αναπάντητες κλήσεις με απώτερο σκοπό τον ηδονισμό και την κορύφωση της σεξουαλικής τους απόλαυσης (όποια και αν είναι αυτή)!  Και όλα αυτά χωρίς να σκέφτονται τον μελλοντικό αγοραστή του κινητού τους.

Η παραπάνω πληροφορία, δεν σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις, όσον αφορά την αγορά μεταχειρισμένου κινητού?