Tuesday 5 December 2017

Κουάρδα - Απόδραση από την Διάσταση Χ

Εδώ και 10 χρόνια, από όταν ξεκίνησε αυτό το μπλόγκ υπήρχε μια λέξη/όνομα που  εμφανίζεται μόνο εδώ, στο Μάζα Μπλογκ. Η λέξη είναι ‘Σαλαμπαμπίσης’ και αν την γκουγκλάρετε, δεν θα την βρείτε σε καμία άλλη σελίδα. Αυτό θα αλλάξει σήμερα, με την προσθήκη μιας ακόμα λέξης που δεν υπάρχει πουθενά στο internet. Για την ώρα. Μετά από αυτήν την ανάρτηση, η λέξη αυτή θα γίνει ανάρπαστη.


Κουάρδα (γένος, θηλυκό). Μεταφυσικό πλάσμα από άλλη διάσταση, διασταύρωση καφέ αρκούδας και κουράδας (καφέ) που κατοικεί σε δάση.



Η Κουάρδα υπήρχε μόνο σαν έννοια στην αρνητική διάσταση αλλά πήρε μορφή και εμφανίστηκε στην δική μας διάσταση την στιγμή που περίπου 2.000.000 Έλληνες τηλεθεατές σχημάτισαν στο μυαλό της εικόνα της. Ήταν τόσο μεγάλη η εγκεφαλική ενέργεια που δραπέτευσε από αυτά τα μυαλά (όσο μικρά και αν ήταν μεμονωμένα), που προκλήθηκε ένα ρήγμα στο πορώδες τείχος που διαχωρίζεις τις εναλλακτικές πραγματικότητες, και μέσα από αυτό το ρήγμα, η Κουάρδα κατάφερε και εισχώρησε στην δική μας πραγματικότητα. Παράξενα πράγματα, πραγματικά. Το περιστατικό έγινε το 2003 σε ένα από αυτά τα τηλεπαιχνίδια που παρουσίαζε η Μενεγάκη και έπρεπε να βρεις την λέξη ενώ τα γράμματα ήταν μπερδεμένα. 

Ο συγκεκριμένος γρίφος ήταν: «Είναι καφέ και την βρίσκεις σε δάσος». Τα γράμματα ήταν Κ, Ο, Υ, Α, Ρ, Δ, Α. και ο φακός της τηλεόρασης είχε ζουμάρει πάνω τους για παραπάνω χρόνο από όσο θα περίμενε κανείς. 

Οι τηλεθεατές σάστισαν. Ήταν ΑΡΚΟΥΔΑ ή ΚΟΥΡΑΔΑ το σωστό. Μήπως ήταν κάτι άλλο; Μήπως ήταν μια ΚΟΥΑΡΔΑ, κάτι που κανείς δεν είχε δει, αλλά ήταν σίγουρος ότι κάπου υπάρχει. Και την στιγμή αυτή, η ΚΟΥΑΡΔΑ εμφανίστηκε στην δική μας διάσταση σε κάποιο δάσος. Και άρχισε να τρώει κουράδες και να χέζει αρκούδες. Μέχρι να ανακαλύψει τις πόλεις μας και να ξεκινήσει το τέλος του κόσμου. Ήδη έχουν συσταθεί αιρέσεις που την Καλούν, οι πιστοί της Θεάς Αρκούδας εύχονται να τους τιμήσει τρώγοντας τους πρώτους.